Televisie van Daunco

Televisie van Daunco is televisie zoals het bedoeld is; in de beste beeld- en geluidskwaliteit. TV-kijken doe je door je hele huis. Op al je apparaten. En televisie van Daunco is inclusief handige extra’s, zoals onze Daunco TV app, Opnemen en Pauzeren, Video on Demand en, als je dat wilt, nog (veel) meer. Dat is televsie van Daunco, de televisie van de toekomst

Televisie van de toekomst

Met televisie van de toekomst doelen wij op het nieuwe tv-kijken van tegenwoordig. Televisie op alleen een tv is een ouderwets begrip. Daarom bieden wij de mogelijkheid om waar je dan ook bent op bijna al je apparaten tv te kunnen kijken. Dit gecombineerd met streaming diensten zoals Netflix, maakt Daunco televisie, de televisie van de toekomst.

Geen schotel meer

Bij Daunco bieden wij een volledig nieuw concept aan; het schotelloos televisie kijken. Wat houd dit nou in? Wij bieden zenders aan waar je normaal een schotel voor nodig hebt, maar dan zonder het gebruik van een schotel. Dus geen extra werk meer met dat opzetten van de schotel, maar gewoon gemakkelijk al je favoriete zenders bekijken met Daunco

Bepaal zelf wat je kijkt

Bij Daunco bepaal je zelf wat je bekijkt. Naast de standaard zenders die u ontvangt van ons, kunt u verscheidene zenderpakketten aanschaffen om u kijkervaring te verbreden. Film 1 voor de nieuwste films of liever Sport 1 voor de meest recente wedstrijden en competities. U bepaalt het allemaal zelf bij Daunco.

Dit maakt het mogelijk dat wij iedereen kunnen verwelkomen, van fulltime gamers tot de simpele internetters, iedereen is welkom.

Veilig internetten wordt steeds belangrijker. Inloggen bij je bank, de overheid of je favoriete wachtwoord moet je zonder zorgen kunnen doen.

Je stapt heel eenvoudig over naar Daunco. Zo kom je geen dag zonder internet te zitten.

Televisie van Daunco, Voor elke type gebruiker wel wat

Wij van Daunco geloven dat elke soort gebruiker bij ons terecht kan komen. Door middel van een gevarieerd aanbod en scherpe prijzen proberen wij deze belofte ook waar te maken. U kunt zelf u pakket bij ons samen stellen en kiezen wat u fijn vindt.
Stel je pakket samen